Už druhý týden v novém domově

25.02.2012 00:03

Během druhého týdne už byl Shadow při cestování v autě úplný profesionál, bez blinkání a spal přes všechny hrby i přes ty na naší dálnici,  a Šárka s námi jezdila spíš pro jistotu ;)

Změněné granulky Royal canin medium junior se ukázaly jako vyhovující a nutno říct že Shadow je malý otesánek neb misku má vyblízanou za pár minut nezáleže na značce granulí a příloze :)

V neděli 12.2 jsme podnikli výlet na veterin.kliniku Medipet do Zlína kde Shadowa čekalo očkování a průzkum kliniky. Velmi mne potěšil neboť se tam choval jako doma a byl moc šikovný. Pak jsme ještě navštívili koníky a hlavně Lunečku na Provodově, kde se Shadow poprvé seznámil s koněm a vypadalo to že budou s Lunečkou kamarádi- se zájmem ji očmuchával a olizoval. Cestu do Zlína i zpět do Brna celou prospal, ale kdybyste viděli ty pózy. ( v těch by bylo špatně na té naší české dálnice i mně, ale jemu? nic )

A jelikož mne v sobotu rozbolel zub a bolest se stupňovala tak jsme v pondělí, 13.2 odcestovali z Shadym prozměnu do Lhotky nad Bečvou a já následující den k zubaři..

 

—————

Zpět