Slavíme půl roku

27.05.2012 21:46

Dnes Shadynek oslavil půl roku. Je to až k nevíře jak byl Shadow prtě když sem si jej dovezla. Shadynek své půk roční narozeniny oslavil létáním s Wimbym na zahradě neb panička se musí učit na zkoušku. Jako takový společný dárek jsme si s Shadym nadělili v červenci prázdninový tábor v Herolticích u Tišnova.

Jinak Shady s Wimbym si stále hrají jak když se poprvé potkali, opravdu mě zajímá kdy se Ti dva přestanou kočkovat když je ráno vypustíme na zahradu. Shadoušek už začíná pomalu nabírat na rychlosti a nejraděj by jen s Wimbym běhal, jenže Wimbásek je tak trochu zvyklý na spíš na svoje dřevorubování na zahradě a odpočívání na terase, tak se častokrát stává, že se se Wimby na Shadyho běhání vyprdne a jde se raděj zchladit do baráčku a toho mého blázinka nechá běhat po zahradě s pískulkou :D Demonstartivní případ borderka x zlaťák. 

Jelikož je Shady opravdu moooc talentovaný, chápavý štendo a tudíž většinu triků jsme už propracovali k značné dokonalosti, tak sem nám musela vymyslet další  nové tríčky na kterých budem pracovat, takže teď se učíme podávat zadní packu a během 5 minut sme se naučili "plácnout si" :)

Wimby se vzdělával v zákoně na ochranu proti týrání zvířat :D

oba chlupáčí společně (pozn. Wimbásek za měsíc slaví rok)

—————

Zpět