Neoficiální závody agility "O javornickou tlapku" - Veřovice

28.07.2012 19:52

Neoficiální závody agility "O javornickou tlapku" - Veřovice

aneb naše první neoficiálky

 

Takže ráno jsme vyzvedli kamarádku Barču s "krokodýlem" a vyrazili směr Veřovice. Cesta na místo proběhla až překvapivě dobře: žádné bloudění, v čas na místě, parkoviště přímo u hřiště. Po prezenci běžely hned štěnátka tuneliádu I.  S Shadym jsme měli v kategorii štěnat dalších 8 soupeřů a z toho 5 byly border kolie. První běh byl tak trochu na rozehřátí, celkem nic těžkého, žádné těžké točení psovoda nebo stáčení psa. Výsledkem bylo 3.místo, čistě.

Následovala chvilka oddechnu a šlo se na prohlídku tuneliády II. Ta byla aspoň z mého pohledu o poznání těžší. Výsledkem bylo opět 3 místo, s jednou chybkou. Takže v celkovém součtu jsme nečekaně získali další 3. místo aneb v reálu to vypadalo při vyhlášování tuneliády štěnat tak, že jsem se nehla se stupínku s číslem 3.

 

Na závěr se běžela ješte jedna společná tuneliády pro ty kdo chtěli, rozdělená podle kategorií S, M a L. Tady jsem Shadymu na začátku pěkně zkazila celý parkur, takže výsledek byl nevalný...

Naše spolucestovatelka, kamarádka, trenérka Barča si vyběhla se svým foxterirém Adélkou v jumpingu 2.místo, v openu obdržely DIS. Za to v záverečné tuneliádě ukázaly Mkařům jak se běhají tunely a bylo z toho 1.místo.

Tímto bych chtěla poděkovat Barči za cenné rady při prohlídce parkuru, odměňování Shadowa po parkuru a půjčení kopaček :)) Do příště si už snad stihnu nějaké vlastní pořídit. :DDD

 

Foto ze závodů ZDE.

Video z tuneliády I.

Video z tuneliády II.

 

Nákresy jednotlivých parkurů budou kolem pondělka. ;)

—————

Zpět