Aktuálka

20.06.2012 23:41

Největší nápor zkouškového období pominul tak trochu aktualizace jak se nám s Shadynkem daří.

Zatímco panička se nořila v knížkách, tak Shadynek si lítal s Wimbáskem na zahradě, hrabal díry, aby panička mohla lítat s hráběmi a zahrabat to, co Shadynek natropil. Při velkém horku jsme s Shadym a Wimbym občas zašli i do Bečvy, kde Shadynek s nadšením aportuje vodní hračky, ale za to Wimby vypadá, že asi nejraděj topí Shadowa kvůli hračce, kterou stejně nepřinese :DDD

Krom toho se mi podařilo ve Valmezu domluvit si výcvik agility. Stihli jsme ale absolvovat jen jednu hodinu, neboť po včerejšku nevím, kdy budem ve výcviku pokračovat. Včera jsem pekli s mámou psí sušenky neb Shadyho kamarád Wimby bude mít 24.6 roční narozeniny a čeká ho setkání s brášky, ségrami a maminkou Amy a kluci si venku hráli, když jsme uslyšeli strašné kňučení a venku jsem našla sedícího Shadyho s pokrčenou packou. Po prohmatání nožky se mi zdálo, že Shadyho nožička bolí někde nad loktem a i přes neslyšící krecipitaci, která by značila zlomeninu jsme se ráno vypravili na kliniku do Zlína, kde jsem byla domluvena s MVDr. Jahodou, ten Shadyho klinicky vyšetřil a zjistil značnou bolestivost v ramenním kloubu. Kvůli velké bolestivosti musel Shadow do narkózy, aby ho rentgenování tolik nebolelo. 

 

Levá hrudní končetina - zdravá

Pravá hrudní končetina- nemocná nožka

v označeném místě (v ramenním kloubu) na snímku se pravděpodobně nachází náš problém 

i když na snímku oproti levé končetině není žádná viditelná změna, je možné, že si Shadow mohl pohnout epifýzou hlavice humeru a možná léčba je tedy absolutní klid.

 

Shadynek zatím celou středu vzorně proležel, tak uvidíme jak dlouho ješte bude takový poslušný pacient. V pátek máme jet znovu na kontrolu, tak uvidíme jak se to vše bude vyvíjet..

 

Krom toho se Shadow naučil i nový kousek "mrtvej pejsek" a pokusili jsme se to zdokumentovat na video. Něco málo kousků, co už  Shady umí (omluvte kvalitu a zpracování videa). odkaz zde:

https://arganta.rajce.idnes.cz/Shadow_s_Wimbym_konec_kvetna-_cerven_2012/#DSCN0250.jpg

—————

Zpět